Despre medicina moderna, intre nevoia de timp si nevoia de sanatate

Traim intr-o lume in care stresul cotidian este dat de alergarea zilnica pe care o facemintre jaloanele trasate de cariera noastra, preocuparile financiare ale traiului zilnic sau ale acumularilor, familia, ascensiunea sociala,  ajungand sa neglijam capitalul cel mai de pret pe care il avem: SANATATEA. Fiind prinsi in acest cleste al cresterii perfomanteiprofesionale, pe de o parte si al alocarii de timp familiei, pe de alta parte, constatam cu surprindere ca timpul ajunge sa se comprime din ce in ce mai mult, uneori aceasta atragand crize majore ce ne afecteaza atat relatiile interumene sau familiale, dar si sanatatea.

Presiunea mare data de o buna gestionare a timpului, a facut ca firma noastra(Telios),  sa caute rezolvarea situatiilor in care persoanele care ni se adreseaza in vederea acordarii de consiliere medicala de specialitate, sa gaseasca in noi un sprijin care sa fie promt si de calitate

Prin sistemul de telemedicina, persoana care se adreseaza grupului nostru de specialisti, isi gaseste rezolvarea situatiei medicale in care se gaseste, inchizand circuitul adresare→ diagnostic → recomandare medicala(inclusiv prescriptie de medicamente).

In acest sens venim in intampinarea nu doar a persoanelor care au nevoie de ajutor medical imediat, dar si al angajatorilor, principalul avantaj fiind cel al adresabilitatii imediate si nemijlocite(birocratie, etc), dar mai ales, al economisirii timpului pe care pacientii il pierd prin caile clasice de adresare la un medic: programari, timp pierdut pe drum, asteptare la cabinet, etc.

Aceste avantaje, care vorbesc de la sine, sunt amplu prezentate in continutul site-ului nostru, forma de abonare, iar apoi de functionare a colaborarii dintre pacienti si specialistii care ii deservesc, fiind in detaliu prezentate. Deasemenea, va stam la dispozitie si cu articole de specialitate, precum si cu un blog, pe care puteti sa veniti cu intrebarile Dvs., acestea primind raspuns de la staff-ul nostru medical sau tehnic. Acolo unde se doreste si o a doua opinie medicala, colaborarile pe care le avem cu medici din institutii universitare de prestigiu din Statele Unite, permit obtinerea in timp util a raspunsurilor cautate.

Fara a avea pretentia ca se pot rezolva in intregime situatiile medicale (ex.urgentele, afectiunile cronice, etc.), telemedicina reprezinta o solutie efectiva si de mare perspectiva in asigurarea nevoii de sanatate impletita cu nevoia economisirii timpului, atat de necesare omului modern, dar si a angajatorului cu viziune. .

 Dr.Adrian Danciu

telios medicine