Echipa medicală

Misiunea companiei TELIOS este să ajute pacienții să-și controleze problemele de sănătate astfel încât să poată trăi mai bine

DSC_9408-Edit2-3.jpg

Dr. Adrian Danciu - Director Medical

Dr. Danciu este medic și nutriționist certificat. A fost implicat în mai multe proiecte medicale, iar în prezent este Managing Director la o Clinica Medicală. Dr. Danciu este un pionier în sistemul de îngrijire centrat pe pacient și implementează proiecte în domeniu de peste 20 de ani. 

Pe lângă numeroasele sale responsabilități, Dr. Danciu se ocupă de coordonarea echipei medicale din cadrul Telios. În munca sa, el caută să îmbunătățească permanent două lucruri fundamentale: experiența pacienților și calitatea serviciilor pe care ei le primesc.  

Atunci când nu lucrează cu echipa medicală sau cu pacienții publică pe blogul Telios articole de educație medicală. 

Experiența medicului Adrian Danciu cuprinde și industria farmaceutică, comunicare și competențe manageriale bine dezvoltate. 

 
DSC_9459ed-Edit-2-Edit-Edit.jpg

Farm. Adina Raftopolos - Lead Farmacist

Absolventă a Facultații de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca in 2008. Datorită experienței bogate dobândite a reușit să-și dezvolte abilitățile de comunicare, relaționare, muncă în echipă și leadership, care au contribuit la dezvoltarea atât pe plan profesional, cât și personal. Experiența profesională se referă atât la farmacia comunitară, cât și la farmacia de spital (oncologie), precum și participarea la studii clinice. Membră a Colegiului Farmaciștilor Cluj.

 
Raluca+Dan.jpg

Dr. Raluca Dan – Lead Medic specialist Psihiatrie Pediatrică

Absolventă a Facultăţii de Medicină din cadrul UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, 2011. Cu formare în terapia de procesare a traumelor (EMDR) şi Psihodramă.

Vă va oferi răspunsuri specializate întrebărilor dumneavoastră legate de tulburările afective şi de ataşament ale copilului, tulburarea hiperkinetică cu deficit de atenţie (ADHD), tulburările emoţionale şi de comportament, tulburările developmentale, parenting, etc.

 
Marian.jpeg

Dr. Marian Dagău – Lead Medic Stomatolog

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, din cadrul Universitații de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca in 2009. În 2014 a absolvit cursurile masterului „Medicina dentară judiciară”. Participarea la numeroase cursuri și congrese a contribuit la perfecționarea și dezvoltarea profesională. Competența endodonție (2014). Membru al Colegiului Medicilor Dentiști Cluj (CMDR).

 
1.png

Dr. Cristian Zoltai - Lead Medic specialist Psihiatru

Dr. Cristian Zoltai este absolvent al UMF Tg Mureș (promoția 1998), în prezent este medic specialist psihiatru. Prin experiența clinică dobândită de-a lungul timpului, vă stă la dispoziție pentru aspectele mai delicate legate de specialitatea dumnealui, fiind gata să vă consilieze zi și noapte.

 
EB2BA361-3F59-4CC0-AE3B-CC3133C94D42.jpg

Dr. Cristina Lică - Lead Medic Primar în Medicina de Familie

Dr. Cristina Lică este absolventă a UMF Cluj-Napoca (promoția 1990). Din anul 2007 este medic primar în specialitatea "Medicina de familie" și din anul 2009 deține certificare de competență în ultrasonografie generală (UMF București). De asemenea, deține și un masterat in "Servicii de sănătate publică" (UMF București, 2002) și este licențiată în psihologie (USH București, 2008). Este medic titular și manager la un centru medical din județul Cluj. Bogata experiență profesională și rezultatele foarte bune în cariera profesională a doamnei doctor o recomandă ca pe un profesionist redutabil, dedicat pacienților.

 
Untitled-1.png

Dr. Ovidiu Godja -  Lead Medic primar in Medicina Interna

Dr. Ovidiu Godja, este absolvent al UMF Tg Mureș (promoția 1996) și este medic primar în specialitatea medicină internă. Gradul înalt de pregătire profesională, multiplele competențe dobândite de-a lungul timpului, la care se adaugă o experiența clinică îndelungată, sunt recomandarile care însoțesc o carte de vizită profesională bogată a domnului doctor.

 
3.png

Dr. Adrian Tempeleanu - Lead Medic primar Pediatru

Dr. Adrian Tempelenu, este absolvent al UMF Cluj-Napoca (promoția 1987), medic primar pediatru. Cu o experiență de 30 de ani, dr. Tempeleanu răspunde întrebărilor pe care dvs. le puneți în legătură cu cei mai dragi membri ai familiei: copiii. Având și supraspecializare în puericultură, dr. Tempeleanu acoperă o vastă arie de competențe în patologia sugarului și copilului.

 
2.png

Dr. Vida Liliana - Lead Medicină Generală

Este absolventă a UMF București, fiind licențiată în Medicină Generală în anul 1999, a urmat toate treptele dezvoltării profesionale, iar din 2014  este medic specialist în Medicină de familie și-și desfășoară activitatea în Sighetu Marmației. Dr. Liliana Vida, un profesionist cu o experiență de peste zece ani în medicina de urgență (competență în urgente prespitalicești - Clinica Floreasca, București), activitatate de urgență desfășurată la CPU, Spital Municipal Sighetu Marmației, având și competență în ecografie generală (UMF Cluj-Napoca), este gata să răspundă într-o manieră promptă și eficientă feluritelor probleme pe care pacienții care ne apelează le ridică.

Având calități de comunicare foarte bune, un profesionalism desăvârșit, dr. Liliana Vida este și cadru didactic al Colegiului de Asistenți Medicali “Hipocrates”, din 2010 până în prezent.

 
doctor.png

Dr. Erika Sofron - Lead Medic specialist Boli Infecțioase

Este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea, cu licență în Medicina Generală, promoția 2001, are specializare în Boli Infecțioase (UMF Cluj-Napoca) și experiență de 16 ani ca medic.

Dr. Erika Sofron, și-a desfășurat activitatea atât ca medic de linia 1 la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal, dar și ca medic consultant al Direcției de Asistență Socială Maramureș. Calitățile ce o recomandă sunt legate de experiența medicală vastă și diversă, dar și cea de cadru didactic al Colegiului de Asistenți Medicali “Hipocrates”, făcând din aceasta un interlocutor cu un înalt nivel de profesionalism, înțelegere și convingere.

 
unnamed20.jpg

Liliana Dinescu - Lead Psihoterapeut Clinician Dezvoltare Personală

Psiholog clinician atestat în Consiliere pentru Dezvoltare Personală, absolventă a Universitații “Titu Maiorescu” din București, Facultatea de Psihologie și masterată în Psihologia Organizațională și a Muncii, membru al Colegiului Psihologilor din România.

Fascinată de unicitatea fiecărui individ, de potențialul său natural, de capacitățile și resursele interne infinite ale fiecărei ființe umane de a-și găsi armonia și echilibrul emoțional, se află în permanentă pregătire profesională urmând o serie de cursuri de specialitate, pentru a putea ajuta cât mai ușor pe fiecare în parte.

Îi pasă cu adevărat de toti pacienții săi și lucrează cu sârguință pentru a-i ajuta să găsească răspunsurile pe care le caută și îi ajută să-și rezolve problemele prin utilizarea acelor tehnici de intervenție terapeutică, benefice pentru depășirea provocărilor apărute în viețile lor. Prin serviciul de Psihoterapie și Consiliere Psihologică Online, pacienții pot beneficia de serviciile de consiliere psihologică fără a fi necesară deplasarea la cabinet.

 
Paul+Popovici.jpg

Paul Liviu Popovici - Lead Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental

Este absolvent al Facultății de Psihologie din cadrul universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cu licență în Psihologie, cu Masterat în Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapie cu orientare cognitiv-comportamentală de la aceeași universitate. De asemenea, domnul Popovici deține un Masterat complementar în Știința Calculatoarelor de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Paul Liviu Popovici este licențiat de către Colegiul Român al Psihologilor, singura entitate care poate oferi dreptul de a practica atât Psihologie Clinică cât și Psihoterapie în România. Paul Liviu Popovici este certificat ca Specialist în Resurse Umane și “Trainer of Trainers". El lucrează ca Psiholog Clinic și Psihoterapeut și Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental la cabinetele sale private. Este implicat direct în proiecte diverse, cu scopul de a îmbunătăți dezvoltarea profesională în diverse domenii. De asemenea, lucrează la o clinică și activează ca consilier și redactor de proiecte europene pentru implementarea de fonduri.

 
Roxana+Curtean.jpg

Roxana Curtean - Specialist în kinetoterapie și recuperare medicală

Roxana este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca, specializarea Recuperare Medicală și a masteratului în știința reabilitării musculo-scheletice la aceeași universitate, cu accent pe efectele performanței fizice, ergonomiei și terapiei ocupaționale.

Cu o experiență bogată în recuperarea patologiilor reumatologice, neurologice și ortopedice, Roxana este pasionată și urmează cursuri de formare în corectarea posturii și a tulburărilor de statică.  Abordează problemele ergonomice, a statului prelungit la birou precum și includerea unor obiceiuri sănătoase, de mișcare, relaxare și tehnici de respirație în viața de zi cu zi.

 
Csilla+Olvedy.jpg

Csilla Olvedy - Lead Nutritionist

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, specializarea Nutriție și Dietetică, membră a Asociației Dieteticienilor din România (ADR) cu o experientă aplicată și teoretică semnificativă, abordează practica nutrițională din prespectiva armoniei corp – minte - suflet, stimulată de o alimentație sănatoasă, dar savuroasă, completată de un stil de viață activ.

 
Tavi+Chereches.jpg

Octaviu Chereches - Lead Antrenor Personal

Octaviu este antrenor personal din 2012, iar experienţa acumulată prin numeroasele cursuri şi workshop-uri de specializare în fitness se remarcă prin cele nouă luni de antrenament şi pregătire fizică cu campionul Canadei la categoria mijlocie, Mahmoud Al Durrah. Se mândrește cu perfomanțele clienților săi pe care i-a ajutat, prin atrenamente personalizate să își atingă scopurile si să se claseze pe podiumul concursurilor de fitness.

 

Asistenți Medicali

Julia+Socaciu.jpg

Julia Socaciu - Asistent Medical

A absolvit Școala Postliceală Sanitară Reformată, din Cluj-Napoca, secția maghiară. Promoția 2015. Specializarea asistent medical generalist.

Participă la cursuri de educație medicală continuă pentru dezvoltarea cunostințelor. 

Membră a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenților Medicali din Romania din 2015.

 
IMG_0183.jpg

Izabella Tănăsoiu - Lead Asistent Medical

Absolventă a Colegiului Asistenților Medicali „Carol Davila” din Targu-Mureș în anul 2009 și-a dobândit experiența în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Cluj-Napoca, secția Chirurgie 1.

Datorită experienței dobândite de-a lungul anilor, cât și a cursurilor și seminariilor de dezvoltare continuă, s-a dezvoltat atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, adaptându-se situațiilor de urgență, însușindu-și abilități de comunicare eficientă cu personalul medical și munca in echipă. Un plus pentru formarea sa a fost și contactul direct cu pacienții, atât în cadrul spitalului cât și în aria paliației, dezvoltându-și spiritul empatic.

 
Vasile+Bosca.jpg

Vasile Boșca - Asistent Medical

Absolvent al Grupului Școlar Sanitar Baia Mare in anul 2012. Experiența în domeniu a dobândit-o la o clinică medicală și la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a activat ca și voluntar.