Echipa medicală

Misiunea companiei TELIOS este să ajute pacienții să-și controleze problemele de sănătate astfel încât să poată trăi mai bine

IMG-20171110-WA0011.jpg

Dr. Adrian Danciu - Director Medical

Dr. Danciu este medic și nutriționist certificat. A fost implicat în mai multe proiecte medicale, iar în prezent este Managing Director la o Clinica Medicală. Dr. Danciu este un pionier în sistemul de îngrijire centrat pe pacient și implementează proiecte în domeniu de peste 20 de ani. 

Pe lângă numeroasele sale responsabilități, Dr. Danciu se ocupă de coordonarea echipei medicale din cadrul Telios. În munca sa, el caută să îmbunătățească permanent două lucruri fundamentale: experiența pacienților și calitatea serviciilor pe care ei le primesc.  

Atunci când nu lucrează cu echipa medicală sau cu pacienții publică pe blogul Telios articole de educație medicală. 

Experiența medicului Adrian Danciu cuprinde și industria farmaceutică, comunicare și competențe manageriale bine dezvoltate. 

 
unnamed.jpg

Farm. Adina Raftopolos - Farmacist

Absolventa a Facultatii de Farmacie, din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca in 2008. Datorita experientei bogate dobandite a reusit sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, relationare, munca in echipa si leadership, care au contribuit la dezvoltarea atat pe plan profesional, cat si personal. Experienta profesionala se refera atat la farmacia comunitara, cat si la farmacia de spital (oncologie), precum si participarea la studii clinice.Membra a Colegiului Farmacistilor Cluj.

 
unnamed (1).jpg

Dr. Marian Dagau – Medic stomatolog

Absolvent al Facultatii de Medicina Dentara, din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca in 2009. In 2014 a absolvit cursurile masterului „Medicina dentara judiciara”. Participarea la numeroase cursuri si congrese a contribuit la perfectionarea si dezvoltarea profesionala. Competenta endodontie (2014). Membru al Colegiului Medicilor Dentisti Cluj (CMDR).

 
1.png

Dr. Cristian Zoltai - Medic specialist psihiatru

Dr. Cristian Zoltai, este absolvent al UMF Tg Mures ( promotia 1998), in prezent este medic specialist psihiatru. Prin experienta clinica dobandita de-a lungul timpului, va sta la dispozitie pentru aspectele mai delicate legate de specialitatea dumnealui, fiind gata sa va consilieze zi si noapte.

 
EB2BA361-3F59-4CC0-AE3B-CC3133C94D42.jpg

Dr. Cristina Lica - Medic Primar in Medicina de Familie

Dr. Cristina Lica, este absolventa a UMF Cluj-Napoca (promotia 1990). Din anul 2007 este medic primar in specialitatea "Medicina de familie" si din anul 2009 detine certificare de competenta in ultrasonografie generala (UMF Bucuresti). De asemenea, detine si un masterat in "Servicii de sanatate publica" (UMF Bucuresti, 2002) si este licentiata in psihologie (USH Bucuresti, 2008). Este medic titular si manager la un centru medical din judetul Cluj. Bogata experienta profesionala si rezultatele foarte bune in cariera profesionala a doamnei doctor o recomanda ca pe un profesionist redutabil, dedicat pacientilor.

 
Untitled-1.png

Dr. Ovidiu Godja -  Medic primar in medicina interna

Dr. Ovidiu Godja, este absolvent al UMF Tg Mures (promotia 1996) si este medic primar in specialitatea medicina interna. Gradul inalt de pregatire profesionala, multiplele competente dobandite de-a lungul timpului, la care se adauga o experienta clinica indelungata, sunt recomandarile care insotesc o carte de vizita profesionala bogata a d-lui doctor.

 
3.png

Dr. Adrian Tempeleanu - Medic primar pediatru

Dr. Adrian Tempelenu, este absolvent al UMF Cluj Napoca (promotia 1987), medic primar pediatru. Cu o experienta de 30 de ani, dr. Tempeleanu raspunde intrebarilor pe care Dvs. le puneti in kegatura cu cei mai dragi membri ai familiei: copiii. Avand si supraspecializare in puericultura, dr.Tempeleanu acopera o vasta arie de competente in patologia sugarului si copilului.

 
2.png

Dr. Vida Liliana

Este absolventa a UMF Bucuresti, fiind licentiata in Medicina Generala in anul 1999, a urmat toate treptele dezvoltarii profesionale, iar din 2014  este medic specialist Medicina de familie si-si desfasoara activitatea in Sighetu Marmatiei. Dr. Liliana Vida, un profesionist cu o experienta de peste zece ani in medicina de urgenta (competenta in urgente prespitalicesti - Clinica Floreasca , Bucuresti), activitatate de urgenta desfasurata la CPU, Spital Municipal Sighetu Marmatiei, avand si competente in echografie generala (UMF Cluj Napoca), este gata sa raspunda intr-o maniera prompta si eficienta a feluritelor probleme pe care clientii care ne apeleaza le ridica.

Avand calitati de comunicare foarte bune, un profesionalism desavarsit, Dr Liliana Vida este si cadru didactic al Colegiului de Asistenti Medicali “Hipocrates”, din 2010 pana in prezent.

 
CV-Erika Sofron-Europass-20170408-RO.jpg

Dr. Erika Sofron

Este absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie din Oradea, cu licenta in Medicina Generala, promotia 2001, are  specializare in Boli Infectioase (UMF Cluj Napoca) si experienta de 16 ani ca medic.

Dr. Erika Sofron, si-a desfasurat activitatea atat ca medic de linia 1 la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal, dar si ca medic consultant al Directiei de Asistenta Sociala Maramures. Calitatile ce o recomanda sunt legate de experienta medicala vasta si diversa, dar si cea de cadru didactic al Colegiului de Asistenti Medicali “Hipocrates”, facand din aceasta un interlocutor cu un inalt nivel de profesionalism, intelegere si convingere.

 

Paul Liviu Popovici - Psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental

Este absolvent al Facultății de Psihologie din cadrul universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cu licenta in Psihologie., cu Masterat in Psychologie Clinica, Consiliere si Psihoterapie cu orientare Cognitiva-Comportamentala de la aceeasi Universitate. De asemena Domnul Popovici detine un Masterat Complementar in Stiinta Calculatoarelor de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

Domnul Popovici este licentiat de catre Colegiul Roman al Psihologilor, singura entitate care poate oferi dreptul de a practica atat Psihologie Clinica cat si Psihoterapie in Romania. Domnul Popovici are de asemenea certificate in domenii ca Specialist in Resurse Umane si "Trainer of Trainers".  El lucreaza ca si Psiholog Clinic si Psihoterapeut si Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental la cabinetele sale private.  Este implicat direct in proiecte diverse,  cu scopul de a imbunatati dezvoltarea profesionala  in diverse domenii.  De asemenea, domnul Popovici lucreaza la o clinica si activeaza ca si consilier si redactor de proiecte Europene pentru implementarea de fonduri.