Echipa medicală

Misiunea companiei TELIOS este să ajute pacienții să-și controleze problemele de sănătate astfel încât să poată trăi mai bine

IMG-20171110-WA0011.jpg

Dr. Adrian Danciu - Director Medical

Dr. Danciu este medic și nutriționist certificat. A fost implicat în mai multe proiecte medicale, iar în prezent este Managing Director la o Clinica Medicală. Dr. Danciu este un pionier în sistemul de îngrijire centrat pe pacient și implementează proiecte în domeniu de peste 20 de ani. 

Pe lângă numeroasele sale responsabilități, Dr. Danciu se ocupă de coordonarea echipei medicale din cadrul Telios. În munca sa, el caută să îmbunătățească permanent două lucruri fundamentale: experiența pacienților și calitatea serviciilor pe care ei le primesc.  

Atunci când nu lucrează cu echipa medicală sau cu pacienții publică pe blogul Telios articole de educație medicală. 

Experiența medicului Adrian Danciu cuprinde și industria farmaceutică, comunicare și competențe manageriale bine dezvoltate. 

 
Adina Raftopolos - original.jpg

Farm. Adina Raftopolos - Lead Farmacist

Absolventă a Facultații de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca in 2008. Datorită experienței bogate dobândite a reușit să-și dezvolte abilitățile de comunicare, relaționare, muncă în echipă și leadership, care au contribuit la dezvoltarea atât pe plan profesional, cât și personal. Experiența profesională se referă atât la farmacia comunitară, cât și la farmacia de spital (oncologie), precum și participarea la studii clinice. Membră a Colegiului Farmaciștilor Cluj.

 
Raluca+Dan.jpg

Dr. Raluca Dan – Lead Medic specialist Psihiatrie Pediatrică

Absolventă a Facultăţii de Medicină din cadrul UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, 2011. Cu formare în terapia de procesare a traumelor (EMDR) şi Psihodramă.

Vă va oferi răspunsuri specializate întrebărilor dumneavoastră legate de tulburările afective şi de ataşament ale copilului, tulburarea hiperkinetică cu deficit de atenţie (ADHD), tulburările emoţionale şi de comportament, tulburările developmentale, parenting, etc.

 
Marian.jpeg

Dr. Marian Dagău – Lead Medic Stomatolog

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, din cadrul Universitații de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca in 2009. În 2014 a absolvit cursurile masterului „Medicina dentară judiciară”. Participarea la numeroase cursuri și congrese a contribuit la perfecționarea și dezvoltarea profesională. Competența endodontie (2014). Membru al Colegiului Medicilor Dentiști Cluj (CMDR).

 
1.png

Dr. Cristian Zoltai - Lead Medic specialist Psihiatru

Dr. Cristian Zoltai este absolvent al UMF Tg Mures ( promoția 1998), în prezent este medic specialist psihiatru. Prin experienta clinică dobandită de-a lungul timpului, vă sta la dispoziție pentru aspectele mai delicate legate de specialitatea dumnealui, fiind gata să vă consilieze zi și noapte.

 
EB2BA361-3F59-4CC0-AE3B-CC3133C94D42.jpg

Dr. Cristina Lică - Lead Medic Primar în Medicina de Familie

Dr. Cristina Lică este absolventa a UMF Cluj-Napoca (promotia 1990). Din anul 2007 este medic primar in specialitatea "Medicina de familie" si din anul 2009 detine certificare de competenta in ultrasonografie generala (UMF Bucuresti). De asemenea, detine si un masterat in "Servicii de sanatate publica" (UMF Bucuresti, 2002) si este licentiata in psihologie (USH Bucuresti, 2008). Este medic titular si manager la un centru medical din judetul Cluj. Bogata experienta profesionala si rezultatele foarte bune in cariera profesionala a doamnei doctor o recomanda ca pe un profesionist redutabil, dedicat pacientilor.

 
Untitled-1.png

Dr. Ovidiu Godja -  Lead Medic primar in Medicina Interna

Dr. Ovidiu Godja, este absolvent al UMF Tg Mures (promotia 1996) si este medic primar in specialitatea medicina interna. Gradul inalt de pregatire profesionala, multiplele competente dobandite de-a lungul timpului, la care se adauga o experienta clinica indelungata, sunt recomandarile care insotesc o carte de vizita profesionala bogata a d-lui doctor.

 
3.png

Dr. Adrian Tempeleanu - Lead Medic primar Pediatru

Dr. Adrian Tempelenu, este absolvent al UMF Cluj Napoca (promotia 1987), medic primar pediatru. Cu o experienta de 30 de ani, dr. Tempeleanu raspunde intrebarilor pe care Dvs. le puneti in legatura cu cei mai dragi membri ai familiei: copiii. Avand si supraspecializare in puericultura, dr.Tempeleanu acopera o vasta arie de competente in patologia sugarului si copilului.

 
2.png

Dr. Vida Liliana - Lead Medicină Generală

Este absolventa a UMF Bucuresti, fiind licentiata in Medicina Generala in anul 1999, a urmat toate treptele dezvoltarii profesionale, iar din 2014  este medic specialist Medicina de familie si-si desfasoara activitatea in Sighetu Marmatiei. Dr. Liliana Vida, un profesionist cu o experienta de peste zece ani in medicina de urgenta (competenta in urgente prespitalicesti - Clinica Floreasca , Bucuresti), activitatate de urgenta desfasurata la CPU, Spital Municipal Sighetu Marmatiei, avand si competente in echografie generala (UMF Cluj Napoca), este gata sa raspunda intr-o maniera prompta si eficienta a feluritelor probleme pe care clientii care ne apeleaza le ridica.

Avand calitati de comunicare foarte bune, un profesionalism desavarsit, Dr Liliana Vida este si cadru didactic al Colegiului de Asistenti Medicali “Hipocrates”, din 2010 pana in prezent.

 
doctor.png

Dr. Erika Sofron - Lead Medic specialist Boli Infecțioase

Este absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie din Oradea, cu licenta in Medicina Generala, promotia 2001, are  specializare in Boli Infectioase (UMF Cluj Napoca) si experienta de 16 ani ca medic.

Dr. Erika Sofron, si-a desfasurat activitatea atat ca medic de linia 1 la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal, dar si ca medic consultant al Directiei de Asistenta Sociala Maramures. Calitatile ce o recomanda sunt legate de experienta medicala vasta si diversa, dar si cea de cadru didactic al Colegiului de Asistenti Medicali “Hipocrates”, facand din aceasta un interlocutor cu un inalt nivel de profesionalism, intelegere si convingere.

 
unnamed20.jpg

Liliana Dinescu - Lead Psihoterapeut Clinician Dezvoltare Personala

Psiholog clinician atestat in Consiliere pentru Dezvoltare Personala, absolventa a Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si masterata in Psihologia Organizationala si a Muncii, membru al Colegiului Psihologilor din Romania.

Fascinata de unicitatea fiecarui individ, de potentialul sau natural, de capacitatile si resursele interne infinite ale fiecarei finite umane de a-si gasi armonia si echilibrul emotional, ma aflu in permanenta pregatire profesionala urmand o serie de cursuri de specialitate, pentru a putea ajuta cat mai usor pe fiecare in parte.

Imi pasa cu adevarat de toti clientii mei si lucrez cu sarguinta pentru a-i ajuta sa gaseasca raspunsurile pe care le cauta si ii ajut sa-si rezolve problemele prin utilizarea acelor tehnici de interventie terapeutica, benefice pentru depasirea provocarilor aparute in vietile lor. Prin serviciul de Psihoterapie si Consiliere Psihologica Online, clientii pot beneficia de serviciile de consiliere psihologica fara a fi necesara deplasarea la cabinet.

 
Paul+Popovici.jpg

Paul Liviu Popovici - Lead Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental

Este absolvent al Facultății de Psihologie din cadrul universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cu licenta in Psihologie., cu Masterat in Psychologie Clinica, Consiliere si Psihoterapie cu orientare Cognitiva-Comportamentala de la aceeasi Universitate. De asemena Domnul Popovici detine un Masterat Complementar in Stiinta Calculatoarelor de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

Domnul Popovici este licentiat de catre Colegiul Roman al Psihologilor, singura entitate care poate oferi dreptul de a practica atat Psihologie Clinica cat si Psihoterapie in Romania. Domnul Popovici are de asemenea certificate in domenii ca Specialist in Resurse Umane si "Trainer of Trainers".  El lucreaza ca si Psiholog Clinic si Psihoterapeut si Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental la cabinetele sale private.  Este implicat direct in proiecte diverse,  cu scopul de a imbunatati dezvoltarea profesionala  in diverse domenii.  De asemenea, domnul Popovici lucreaza la o clinica si activeaza ca si consilier si redactor de proiecte Europene pentru implementarea de fonduri.

 
Roxana+Curtean.jpg

Roxana Curtean - Specialist în kinetoterapie și recuperare medicală

Roxana este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca, specializarea Recuperare Medicală și a masteratului în știința reabilitării musculo-scheletice la aceeași universitate, cu accent pe efectele performanței fizice, ergonomiei și terapiei ocupaționale.

Cu o experiență bogată în recuperarea patologiilor reumatologice, neurologice și ortopedice, Roxana este pasionată și urmează cursuri de formare în corectarea posturii și a tulburărilor de statică.  Abordează problemele ergonomice, a statului prelungit la birou precum și includerea unor obiceiuri sănătoase, de mișcare, relaxare și tehnici de respirație în viața de zi cu zi.

 
Csilla+Olvedy.jpg

Csilla Olvedy - Lead Nutritionist

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, specializarea Nutriție și Dietetică, membră a Asociației Dieteticienilor din România (ADR) cu o experientă aplicată și teoretică semnificativă, abordează practica nutrițională din prespectiva armoniei corp – minte - suflet, stimulată de o alimentatie sănatoasă, dar savuroasă, completată de un stil de viață activ.

 
Tavi+Chereches.jpg

Octaviu Chereches - Lead Antrenor Personal

Octaviu este antrenor personal din 2012, iar experienţa acumulată prin numeroasele cursuri şi workshop-uri de specializare în fitness se remarcă prin cele nouă luni de antrenament şi pregătire fizică cu campionul Canadei la categoria mijlocie, Mahmoud Al Durrah. Se mândrește cu perfomanțele clienților săi pe care i-a ajutat, prin atrenamente personalizate să își atingă scopurile si să se claseze pe podiumul concursurilor de fitness.

 

Asistenți Medicali

Julia+Socaciu.jpg

Julia Socaciu - Asistent Medical

A absolvit Școala Postliceală Sanitară Reformată, din Cluj-Napoca, secția maghiară. Promoția 2015. Specializarea asistent medical generalist.

Participă la cursuri de educație medicală continuă pentru dezvoltarea cunostințelor. 

Membră a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenților Medicali din Romania din 2015.

 
IMG_0183.jpg

Izabella Tănăsoiu - Lead Asistent Medical

Absolventă a Colegiului Asistenților Medicali „Carol Davila” din Targu-Mureș în anul 2009 și-a dobândit experiența în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Cluj-Napoca, secția Chirurgie 1.

Datorită experienței dobândite de-a lungul anilor, cât și a cursurilor și seminariilor de dezvoltare continuă, s-a dezvoltat atat pe plan profesional, cat și pe plan personal, adaptându-se situațiilor de urgență, insușindu-și abilități de comunicare eficientă cu personalul medical și munca in echipă. Un plus pentru formarea sa a fost și contactul direct cu pacienții, atât în cadrul spitalului cât și în aria paliatiei, dezvoltându-și spiritul empatic.

 
Vasile+Bosca.jpg

Vasile Boșca - Asistent Medical

Absolvent al Grupului Școlar Sanitar Baia Mare in anul 2012. Experiența în domeniu a dobândit-o la o clinică medicală și la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a activat ca și voluntar.