TESTIMONIALE

Ce spun beneficiarii noștri

“În astfel de vremuri tulburi, când ți-e frică să te apropii de spitale, fie ele private, servicii precum cele oferite de Telios sunt minunate. Indiferent dacă dorești o a doua opinie, o analiză, sfaturi medicale pentru o afecțiune care nu este o urgență medicală, Telios este cea mai bună opțiune. Pentru o proaspătă mămică care are multe întrebări, pentru părinții cu copii din primii ani ai comunității în care iau toate bolile, pentru noi toți în aceste zile când știm că riscul de a lua Covid de la spital, acest serviciu este excelent. Bravo Telios! Mă bucur că exiști și faci o treabă atât de bună!”

Simona B.
Pediatrie

“Cei din echipa Telios Care au dat dovadă de profesionalism, promptitudine și grijă pentru pacienți. Am folosit Telios pentru mine și pentru fiica mea și mi-au fost de mare ajutor. Recomand serviciile Telios Care tuturor, mai ales în această perioadă în care deplasarea la spital ar trebui limitată.”

 Gabriela A.
Medicină generală

“Servicii excelente și profesionale care îmi permit să gestionez online diferite probleme de sănătate pentru mine și familia mea; așa economisesc timp și energie. Mulțumesc Telios Care că faci toate lucrurile acestea posibile!”

Alpar K.
Medicină generală

“Servicii peste nivelul așteptărilor. Foarte prompți și atenți cu pacientul. Inclusiv follow-up după consult, medicul revenind cu un apel la câteva zile să verifice cu pacientul dacă totul este ok. În vremuri dificile, când nu te poți deplasa la medic din cauza COVID, se potrivește perfect cu nevoile oricărei persoane care are nevoie de un prim consult.”

Constantin G.
Medicină generală

“Telios este o platformă de telemedicină foarte practică și utilă. Poți să alegi o consultație online sau telefonică și poți să te lămurești rapid dacă este cazul să mergi la urgențe sau te poți trata acasă. Profesionalism și promptitudine sunt primele cuvinte care îmi vin în minte când mă gândesc la Telios. Recomand cu multă căldură companiilor, mi se pare un beneficiu excelent pentru angajați și angajatori. Trăim timpuri în care sănătatea este cel mai de preț dar.” 

Alexandra M.
Medicină generală

“De aproape un an de zile beneficiez de serviciile celor de la Telios iar in perioada stării de urgență, prietenul meu a avut o infecție cutanată care a necesitat prescripția unui antibiotic. I-am apelat pe cei de la Telios, am fost direcționată către un doctor de specialitate căruia i-am transmis poze cu zona inflamată și am detaliat simptomele. La câteva ore distanță am primit poza cu rețeta care permitea eliberarea antibioticului necesar. Asistenta verifica aprope zilnic prin telefon starea pacientului până la terminarea tratamentului.
Personal sunt foarte satisfacută de serviciile de telemedicină oferite de Telios. În mai puțin de 2 de ore de la apel am putut achiziționa tratamentul și timp de o săptămână până la finalizarea acestuia, am beneficiat de suportul asistentei. Pot rezuma experiența prin două cuvinte: eficiență și profesionalism!”

Elena G.
Dermatologie

“Fiica mea de 3 ani avea febră și cum de regulă lucrurile acestea se întâmplă în timpul weekend-ului, nu am putut-o duce la medic. Din fericire, am avut abonament la Telios Care și i-am sunat. În 20 de minute aveam deja un diagnostic de la medic și o rețetă. A fost plăcut să știu că pot obține o recomandare medicală pentru un tratament în loc să caut pe Google după pastile.”

Raul B.
Medicină generală

“Am început să folosesc serviciul Telios ca o completare a serviciului oferit de medicul meu de familie. Deși țin legătura frecvent cu medicul de familie, nu-l pot contacta în weekend sau noaptea. Eram răcit, simptomele de răceală se agravaseră și aveam nevoie de un consult seara târziu. Platforma Telios s-a dovedit astfel eficace, reușind să intru în contact telefonic cu un medic la ora 22:00, care mi-a dat sfaturi foarte utile. Telios mi-a pus la dispoziție medicul de care aveam nevoie, când am avut nevoie, fără să fie nevoie să mă deplasez la cabinetul lui seara târziu, în altă localitate.” 

Vlad D.
Medicină generală

“Vreau să vă mulțumesc în primul rând pentru profesionalismul de care dați dovadă și cu care tratați fiecare caz. Totodată, vă mulțumesc pentru rapiditatea și promptitudinea programărilor pe care le efectuați pentru pacienți!”

Adrian G.
Medicină generală

“Abonamentul este activ din luna Februarie și am apelat de câteva ori la serviciile lor, la următoarele specialități : Dermatologie, Medicină generală, Kinetoterapie, Ginecologie. Mă bucură foarte mult faptul că doctorii îți pot transmite prin intermediul platformei o rețetă care este recunoscută de farmaciile din România. Eu personal le-am scris medicilor în platformă și am primit răspuns în 1-3 ore. Ceea ce m-a bucurat și m-a surprins în același timp, a fost faptul că din momentul în care ai apelat la acest serviciu, ești pus sub supraveghere, iar asistenta ține permanent legătura cu tine pentru a vedea dacă tratamentul dă rezultate.
Recomand acest serviciu și credeți-mă că veți fi uimiți de câte probleme aparent neimportante veți putea rezolva, lucru pe care nu îl făceați înainte întrucât timpul nu vă permitea. De la interpretarea unor analize, prescrierea unor rețete și recomandarea unor planuri de tratament, Telios este alături de tine!”

Simona P.
Medicină generală

Ești deja utilizator Telios Care?

Spune povestea ta